Marketing as a service

Marketing as a service: jouw marketing op topniveau voor een vast bedrag per maand. Alle tarieven zijn vooraf duidelijk, dus geen verrassingen. Van tevoren geven we duidelijk aan wat we van plan zijn. Wij investeren vooraf in het traject, en je neemt daarbij een abonnement op de geleverde diensten of middelen. Zie het als een marketingabonnement voor bijv. je online marketing of website.
0 Shares
0
0
0
Marketing as a service

Marketing as a service: jouw marketing op topniveau voor een vast bedrag per maand. Alle tarieven zijn vooraf duidelijk, dus geen verrassingen.

Van tevoren geven we duidelijk aan wat we van plan zijn. Wij investeren vooraf in het traject, en je neemt daarbij een abonnement op de geleverde diensten of middelen. Zie het als een marketingabonnement voor bijv. je online marketing of website.

Stap voor stap nemen we jullie mee in dit proces. Jij weet aan de voorkant precies wanneer we wat gaan opleveren en wij wanneer we wat moeten ontwikkelen. Wel zo prettig.

Je bepaalt dus zelf wat je uitgeeft, en hoe snel je groeit in afname. Want als jullie groeien, dan groeien wij ook. Rise by lifting others.

Marketing as a Service

Marketing as a service heeft als doel om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Waar branding as a service zorgt dat het verhaal van je merkidentiteit opgehaald en opgeschreven wordt, gaat marketing een stapje verder door het naar buiten te brengen.

01. Bepalen van marketing doelstellingen

Samen bepalen welke doelstellingen we willen behalen. De middelen zijn nu nog niet relevant, dat bepalen we in een later stadium. Zo wil je mogelijk beter vindbaar zijn in Google, of meer automatiseren door de inzet van bijvoorbeeld ChatGPT.

02. Brainstorm/ Communicatieconcept

Tijdens een interne brainstorm bepalen we het communicatieconcept. Het concept waar je alle marketingmiddelen aan kunt ophangen. Dit schrijven we uit en bespreken we samen.

03. Marketing Communicatieplan

Is het communicatieconcept akkoord? Dan stellen we het marketingcommunicatieplan voor het eerste kwartaal op. Welke middelen gaan we inzetten? Wat moeten we ontwikkelen? Wanneer en waar gaan we het verhaal vertellen?

04. Akkoord?

Ready, set, go! Het verhaal dat we gaan vertellen is duidelijk. Over tot het ontwikkelen van de middelen!

05. Ontwikkeling marketing middelen

We starten met het ontwikkelen van de middelen die in het communicatieplan bepaald zijn. Vervolgens gaan we over tot publicatie… We mogen het verhaal eindelijk naar buiten brengen!

06. Evaluatie

Alles is meetbaar, dus evalueren we de resultaten. Maandelijks komen we bij elkaar en bespreken we wat goed ging en beter kan. Kwartaal afgerond? Dan stellen we opnieuw een plan op waarin we middelen voor de komende periode bepalen.

Voor wie is marketing as a service?

Marketing as a service is eigenlijk voor elk MKB bedrijf geschikt. Enkele voorbeelden voor wie we op dit moment actief zijn:

Santa’s Office
De Corten Shop
Beuningen IT
Metabool Gezond

Meer weten of de mogelijkheden ontdekken?

Neem dan contact op via onze website of bel naar 024-2022166.

0 Shares